Prevljak nakon debija: Nisam imao tremu

Zabilježio prve minute za BiH

Prevljak nakon debija: Nisam imao tremu

Na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Bugarske prve minute za naš nacionalni tim je zabilježio mladi napadač Mattersburga Smail Prevljak.

Prevljak, koji ove sezone pruža odlične partije u austrijskom šampionatu, priliku za igru je dobio u 76. minuti kada je zamijenio Džeku, a debi za nacionalni tim za njega ujedno predstavlja ostvarenje sna.

"Super je bio osjećaj kada sam ulazio na teren i sretan sam zbog nastupa za nacionalnu selekciju. Nisam imao tremu, bio sam fokusiran samo na igru, iako je ova utakmica drugačija od ostalih", iznio je Prevljak prve utiske nakon debija, pa potom dodao:

"Također, drago mi je što smo pobijedili. Bez obzira što je utakmica prijateljska, uvijek je dobro kada se ostvari pozitivan rezultat", istakao je Prevljak.

Podsjetimo, bosanskohercegovačka reprezentacija je jučer u Razgradu porazila Bugarsku s minimalnih 1:0 golom Kodre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti