Prijatelji pronašli način da ga "spase" od žene i "odvedu" na Svjetsko prvenstvo

Žena mu nije dala da ide u Rusiju

Prijatelji pronašli način da ga "spase" od žene i "odvedu" na Svjetsko prvenstvo

Endin Čaušević

Reprezentacija Meksika trenutno igra prvi meč grupne faze Svjetskog prvenstva protiv Njemačke.

Meksikanci imaju veliku podršku na Mundijalu u Rusiji, a u centru pažnje našla se jedna grupa ovih navijača. Naime, desetorica navijača Meksika odlučila su doputovati u Rusiju na SP kako bi bodrili svoju reprezentaciju, ali njihova grupa nije potpuna jer jedan od njih nije mogao doći.

Naime, jednom od navijača Meksika supruga nije dozvolila da putuje sa svojim prijateljima u Rusiju i prati SP na licu mjesta. Ipak, oni su našli rješenje na to, te su napravili maketu u njegovoj prirodnoj veličini kako bi on koliko-toliko barem duhom bio uz njih, dok mu na majici piše "Žena mi nije dala da dođem".

Fotografije koje objavljuju na Facebooku su postale hit na društvenim mrežama, a navijači iz cijelog svijeta su poslali apel njegovoj ženi da ga pusti na SP ili ako to ne uradi njemu su poručili da što prije treba da se razvede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi