Prijateljstvo između Messija i Ronalda obilježilo El Clasico

Njihov odnos u centru pažnje

Prijateljstvo između Messija i Ronalda obilježilo El Clasico

Endin Čaušević

Proteklog vikenda na Nou Campu odigran je još jedan El Clasico između Barcelone i Real Madrida koji je na kraju završen bez pobjednika rezultatom 1:1.

Ovaj El Clasico nije donio mnogo uzbuđenja koliko se očekivala, a najviše što Lionel Messi i Cristiano Ronaldo nisu bili previše raspoloženi. Ipak, na ovom meču u centru pažnje bilo je prijateljstvo između dvojice najboljih igrača svijeta.

Messi i Ronaldo pozdravili su se prije meča u tunelu što prije nije bio slučaj. Tokom meča su imali nekoliko duela, ali se vidjelo da obojica imaju veliko poštovanje jedan prema drugom.

Engleski mediji odlučili su napraviti videoprilog u čast ove dvojice, te poručiti svima da između Ronalda i Messija nema mržnje i netrpeljivosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti