Prije dvije godine igrao za Krupu, a sada ide u - Celtic?

Smiješi mu se transfer karijere

Prije dvije godine igrao za Krupu, a sada ide u - Celtic?

Nekada jedan od najboljih defanzivaca Premijer lige BiH Aleksandar Vukotić mogao bi napraviti transfer karijere.

Vukotić je u julu 2018. godine iz Krupe otišao u Belgiju, gdje je do danas igrao odlično u dresu Waasland-Beverena, no ovaj klub će napustiti s obzirom da nije ostao u 1. ligi.

To je, očekivano, rezultiralo interesovanjem nekoliko klubova, a sudeći prema pisanju inostranih medija, jedan od njih je i višestruki škotski šampion Celtic.

Kelti su navodno u potrazi za novim defanzivcem jer je izvjesno da će klub napustiti Norvežanin Kristoffer Ajer, a trener Neil Lennon ga je označio kao potencijalnu metu i očekuje se da uskoro započnu i pregovori između klubova.

Celtic nije jedini u igri. Spominje se također da Vukotića u svojim redovima želi vidjeti i Mechelen.

Šta će na kraju od cijele priče biti, ostaje da se vidi.

Top Komentari

amarosim
A zeljeznicar davao 30.000km .. e moj zeljkane
2 0
ludilobrale
Pravi stoper i dobar momak.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi