Prije nekoliko godina igrao za Atletico Madrid, a danas je došao na samo dno

Nevjerovatan pad u karijeri

Prije nekoliko godina igrao za Atletico Madrid, a danas je došao na samo dno

Endin Čaušević

Alessi Cerci je prije nekoliko godina bio na vrhuncu karijere kada je iz Torina prešao u Atletico Madrid.

Cerci je sve oduševio svojim igrama u dresu Torina, a onda je na ljeto 2014. godine potpisao za Atletico Madrid u koji je stigao za 15 miliona eura. Od njega se tada mnogo očekivalo, ali se u španskom klubu zadržao svega pola godine.

Nakon toga stigao je u Milan i kasnije je u Italiji igrao još za Veronu. Cerci je na ljeto 2018. godine otišao u Tursku gdje je potpisao za Ankaragucu, ali i tu se zadržao svega godinu dana.

Prethodnu sezonu proveo je u niželigašu Salernitani, ali je također nakon samo jedne sezone ostao bez kluba nakon što je raskinut ugovor. Ovaj 33-godišnjak je sada još niže pao jer ćemo ga gledati u Seriji C.

Naime, Cerci je potpisao za Arezzo koji se takmiči u grupi B Serije C. On je potpisao trogodišnji ugovor nakon što je uspješno prošao ljekarske preglede.

Cerci.jpeg

Top Komentari

Kuuler
ja ga na menadzeru kupovo redovno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi