Jeste li zaboravili Cercija? Ponovo se vraća u Seriju A

Na korag od Bologne

Jeste li zaboravili Cercija? Ponovo se vraća u Seriju A

Endin Čaušević

Fudbaler Atletico Madrida, Alessio Cerci, gotovo sigurno će u januarskom prelaznom roku napustiti španski klub.

Cerci je u Atletico Madrid stigao na ljeto 2014. godine, ali nije uspio da opravda očekivanja španskog kluba. Od dolaska na Vicente Calderon Cerci je igrao na posudbama u Milanu i Genovi.

Ovog ljeta odlučio je da neće mijenjati sredinu, te je pokušao da se izbori za minutažu kod Diega Simeonea, ali nije uspio. Italijanski mediji prenijeli su danas da će Cerci gotovo sigurno napustiti Atletico, te da će se ponovo vratiti u Italiju.

Nekadašnji fudbaler Torina ima ponudu Bologne, te se nalazi na korak od ove ekipe. Atletico Madrid je spreman da se "riješi" Cercija, pa pregovaranja oko visine obeštećenja ne bi trebala biti problem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored ponude Bologne, Cerci ima i ponudu iz Kine, ali je poručio svom agentu da želi da se vrati u italijansku Seriju A. Kako piše Football Italia ovaj transfer trebao bi biti ozvaničen u narednih nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi