Primorac: Pred Džekom je velika karijera
Boro Primorac

Pomoćni trener Arsenala smatra

Primorac: Pred Džekom je velika karijera

Boro Primorac, prvi pomoćnik Arsene Wengera, menadžera Arsenala za Sport Centar tvrdi kako se fudbalski reprezentativci BiH ne smiju opustiti u nastavku kvalifikacija za SP naredne godine.

„BiH je igrala dobro u dosadašnjem toku kvalifikacija, ali pompezne izjave kako je već izboren plasman u baraž, mogle bi nam se obiti o glavu. Ne smijemo otpisati Turke. Oni će učiniti sve kako bi osvojili drugo mjesto u grupi. Ipak, vjerujem da će selektor Miroslav Ćiro Blažević mobilizirati i na svoj način motivirati tim, te da će BiH zadržati drugu poziciju u grupi. Ukoliko to uspije, uz dozu sreće i nešto slabijeg protivnika u doigravanju, ni SP nije daleko“, kazao je Primorac koji se trenutno nalazi na odmoru u Mostaru.

Na pitanje zašto je Arsenal odustao od kupovine Edina Džeke, najboljeg igrača Bundeslige u prošloj sezoni, Primorac je rekao:

„To vi kažete. Nisam vam ja najbolji sagovornik za takva pitanja. Najvažniji je Wenger. On je menadžer i on odlučuje ko će doći u klub. Ono što mogu reći je da se trudim da što bolje obavljam svoje poslove u stručnom stožeru ekipe. Džeko je bez sumnje dobar igrač i pred njim je velika karijera.“

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.