Pripreme FK Sloboda u Međugorju: Vratio se šef, zasijalo sunce...

Odlična atmosfera među Tuzlacima

Pripreme FK Sloboda u Međugorju: Vratio se šef, zasijalo sunce...

Fudbaleri Slobode nastavili su u Međugorju pripreme za nastavak sezone.

Prethodno je odlučeno da ekipa ne potrebe da ide u Antaliju, budući da imaju sve uslove u Sport Centru Circle, pa su nakon prvog turnusa od sedam dana i još nekoliko u Tuzli, igrači su ponovo otišli u Hercegovinu.

Trener Slobode Zlatan Nalić nekoliko dana bio je opravdano odsutan zbog privatnih obaveza u Švedskoj, a u slučaju i da nisu radili dovoljno kvalitetno tokom tog vremena, što je malo vjerovatno, njegovim dolaskom vratio se i momčadski duh koji više od bilo koje druge ekipe krasi Slobodu.

Povratkom Nalića u Međugorje je stiglo i sunce, pa su uslovi još bolji, tereni dobri, a o atmosferi koja vlada među Crveno-crnima najbolje svjedoče dva kratka videa. Video govori više od hiljada riječi...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi