Borac u pogonu od 10. januara, Tuzla City kreće tri dana kasnije

Igrači idu na odmor

Borac u pogonu od 10. januara, Tuzla City kreće tri dana kasnije

E. Škorić

Bh. premijerligaši okončali su prvi dio sezone i odlaze na odmor koji će uglavnom trajat do sredine januara naredne godine.

Danas je u Banjaluci zajedničkim druženjem na ručku zvanično završen prvi dio sezone, a predstavnicima novinara obratili su se trener Vlado Jagodić, predjsednik kluba, nekoliko igrača... Iznosili su se utisci i svi vjeruju da je moglo bolje, ali da bi tek u proljeće Borac mogao da bude pravi.

Inače, 10. januara će igrači Borca ponovo startati s pripremama, dok će tri dana kasnije FK Tuzla City biti u pogonu.

I u Tuzli je danas organizovano druženje uz ručak. Prisutnima se obratio predsjednik Almir Husić, zatim generalni direktor Sabahudin Saša Vugdalić te šef stručnog štaba Nermin Bašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


U kratkim crtama je sumirana jesen, od koje se očekivalo više, ali je naglašeno kako nije sve izgubljeno i da se sve može nadoknaditi i popraviti u drugom dijelu sezone, tj.na proljeće.

Igrači će biti prvo na pasivnom a potom i na aktivnom odmoru, s obzirom da su od trenera dobili program rada kojeg se trebaju pridržavati, kako bi na početak priprema došli na što boljem fizičkom nivou.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ko_je_babo
Jado Vlagodic....zvani ubleha. Trener FK Penal Banja Luka.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi