"Pritisak? Gledam majku kako radi tri posla da osigura obrok, ovo je samo nogomet"

Deeney oduševio izjavom

"Pritisak? Gledam majku kako radi tri posla da osigura obrok, ovo je samo nogomet"

E. Škorić

Pravo iznenađenje priredili su nogometaši Watforda pošto su danas u okviru 18. kola engleskog Premiershipa savladali Manchester United s 2:0.

Jedan od junaka bio je i Troy Deeney, kapiten koji je s bijele tačke postavio konačnih 2:0.

Watfordu su pomogle i greške Davida de Gee (kod prvog gola) i Wan-Bissake (skrivio penal kod drugog), ali davljeniku treba čestitati da je tako hrabro odigrao protiv gostiju s Old Trafforda.

Nakon utakmice je novinarka Sky Sportsa pitala Deeneya da li se oslobodio pritiska, a onda je on odgovorio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pravi pritisak je kad gledam svoju majku kako radi tri posla da bi osigurala pristojan obrok za Božić, ovo je samo nogomet. Bio sam povrijeđen tri mjeseca, tako je kako je, nastavit ću raditi i nikada se neću povući pred izazovom", rekao je Deeney, oduševivši tako javnost.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi