Privode se kraju radovi na Bilinom Polju

Postavljene stolice, počelo postavljanje novih reflektora

Privode se kraju radovi na Bilinom Polju

Radovi na stadionu Bilino Polje privode se kraju i kako kažu, sve bi trebalo biti završeno u naredna dva dana, kada se u ponedjeljak očekuje dolazak selekcije Latvije koja će obaviti prvi trening pred utakmicu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Danas je počelo postavljanje novih reflektora na stubove rasvjete, a već su postavljena sjedišta na klupi za rezervne igrače.

 

Sjedišta koja su dopremljena iz Banje Luke na svome naslonjaču imat će grb Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. 

 

"Zahvalili smo se ekipi iz Banje Luke koja nam je poslala ova sjedišta i pomogla nam da ovo bude malo bolje od onog što smo imali. Doista i ovom prilikom im se zahvaljujem što su nam izašli u susret i pomogli da sve bude spremno za našu reprezentaciju u Zenici.", izjavio je jedan od rukovodilaca poslova na Bilinom polju.

 

Podsjećamo, izvođač radova za Recaro sjedišta iz Njemačke, pogriješio je u isporuci istih za Zenicu, pa su poslali obične plastične stolice kao i one što se nalaze na tribinama stadiona. 

 

Izvođač radova na Bilinom polju iste klupe je vratio, te se naredna isporuka, tačna, očekuje naredne sedmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Kako je Bilino Polje izgledalo danas pogledajte u mini fotogaleriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.