"Priznajem, pregovarao sam s Real Madridom"

Mbappe otvorio dušu

"Priznajem, pregovarao sam s Real Madridom"

E. Čaušević, foto: EPA

Jedan od najboljih mladih igrača na svijetu Kylian Mbappe još uvijek je velika želja Real Madrida iako je tek ljetos prešao u redove PSG-a.

Mbappe je svijet oduševio prošle sezone u Monacu fantastičnim partijama, a već ljetos bio je na meti mnogih evropskih velikana. Ovaj 19-godišnji napadač najviše se povezivao s prelaskom u Real Madrid, ali na kraju je završio u PSG-u.

Mbappe trenutno igrao na posudbi, ali je PSG obavezan da na kraju ove sezone otkupi njegov ugovor za 145 miliona eura. Mladi francuski reprezentativac priznao je da od malih nogu navija za Real Madrid, te da je istina da je pregovarao s Kraljevima proteklog ljeta.

"Istina je da sam pregovarao s Real Madridom prošlog ljeta, ali na kraju nismo postigli dogovor. Sada je to iza nas i razmišljam samo o budućnosti. Sretan sam u PSG-u i napravio sam dobar potez što sam došao u ovaj klub", rekao je Mbappe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi