Čelik ponovo razočarao navijače

Prljača: Ja sam kriv, preuzimam odgovornost na sebe

D. Kurbegović

Čelik je danas ponovo razočarao svoje navijače. Naime, Zeničani su danas poraženi sa 1:0 od Viteza, te su se od svojih navijača oprostili na najgori mogući način.

Petar Bojo je presudio Zeničanima, a nakon meča bilo je zanimljivo na press konferenciji. Treneru Čelika Edinu Prljači nisu se baš dopala pitanja pojedinih novinara.

"Čestitam Vitezu na zasluženoj pobjedi, bilo je teško raditi sa ekipom ove sedmice. Zaslužena pobjeda Viteza, mi smo nešto pokušavali, ali sve se okrenulo protiv nas", kazao je trener Čelika Edin Prljača.

"Hvala Bogu pa vi ne dijelite plate. Vaše posao je da pitate i stavljate citirane riječi. Takvi kao vi utiču na moju karijeru, a ja imam iza sebe rezultate. Pogledajte moj CV, a šta ste vi do sada uradili u svom životu? Život je lijep, treba se opustiti. Ja sam kriv, ja koji je vodio devet utakmica, evo preuzimam odgovornost na sebe. Ne treba sve gledati crno, zato nam sve i jeste kako jest", kazao je Prljača kojem se nisu dopala pojedina pitanja novinara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
I nisi ti kriv. Ti si samo lik u odijelu koji je tu dosao da uzme neke pare.
12 2
Bego
Nisi ti jarane kriv. Gvardiolu da dovedu dzaba. Uprava napolje
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije