Trener Čelika nakon remija na Tušnju

Prljača: Nismo zadovoljni bodom, to nam ništa ne znači

Sloboda i Čelik su danas na Tušnju remizirali rezultatom 1:1. Svakako zadovoljniji konačnim ishodom mogu biti gosti iz Zenice, s obzirom da su do boda došli golom Anđušića četiri minute prije kraja susreta.

"Sigurno da bi bila vrijednija tri boda na ovoj utakmici. Jedna tvrda utakmica, čvrsta sa obje strane", poručio je nakon utakmice trener Čelika Edin Prljača, pa nastavio:

"U drugom poluvremenu smo se i mi malo otvorili. U prvom poluvremenu smo napravili jednu jedinu grešku, tačnije pogriješila je čitava zadnja linija i primili smo gol. Ipak, u nastavku smo malo promijenili sistem, poremetili smo Slobodu i postigli gol."

"Da je jedna od dvije ekipe danas imala malo više sreće mogla je doći do pobjede. Mi ipak nismo zadovoljni sa bodom jer nam to u ovom trenutku ništa ne znači", dodao je Prljača, trener ekipe kojoj prijeti ispadanje iz društva najboljih.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

tokaca
Sta ce vam znaciti i tri?Druga liga i dovidjenja.Da vas vise ne gledamo barem 15 godina.Amen.
7 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi