Igrači Čelika dobili premije kakve nisu uobičajene u BiH

Za dobar rezultat na Tušnju

Igrači Čelika dobili premije kakve nisu uobičajene u BiH

E. Škorić

Nogometaši Čelika pokušat će u Tuzli protiv Slobode ostvariti povoljan rezultat kako bi se zadržale šanse za ostanak u ligi.

Zeničanima gori pod nogama, a na Tušnju imaju priliku da, ako ništa, ostanu u igri za ostanak u društvu najboljih klubova.

Nogometaši Čelika imat će poseban motiv, imaju premije od 25.000 KM za pobjedu protiv Slobode.

Kako saznaje SportSport.ba, Turci su obezbijedili 15.000, a 10.000 KM gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ako ove cifre ne motivišu igrače Čelika, onda je pitanje šta drugo može. Inače, rijetke su prilike da u BiH neki igači imaju ovolike premije za dobar rezultat.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi