Problemi s opremom: I Juventus ima svog Balotellija

Pjanić slikao Matuidija

Problemi s opremom: I Juventus ima svog Balotellija

E. Čaušević

Mario Balotelli je u svojoj karijeri imao mnogo skandaloznih trenutaka, a sigurno jedan od njih je i problem s opremom.

U vremenu dok je italijanski fudbaler igrao za Manchester City postao je hit na društvenim mrežama zbog problema s opremom. Balotelli nikako nije uspio da obuče dio opreme, a problem je morao riješiti jedan od njegovih saigrača.

Slična stvar desila se i u svlačionici Juventusa, a u centru pažnje našao se Blaise Matuidi. Na Instagramu je Miralem Pjanić objavio fotografiju na kojoj se vidi da je Matuidi naopako obukao majicu, a navijači Stare dame su se odmah našalili i počeli ga porediti s Balotellijem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
Ništa čudno. Baloteli i ovaj ako ste primjetili su crnci.
5 42

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi