Problemi za Belgiju pred sutrašnji okršaj s Japanom

Januzaj zadobio povredu koljena

Problemi za Belgiju pred sutrašnji okršaj s Japanom

Endin Čaušević

Reprezentacija Belgije sutra igra svoju utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv selekcije Japana.

Belgijanci su uspjeli da osvoje prvo mjesto u grupi nakon pobjede u posljednjem kolu protiv Engleske sa 1:0, a jedini gol na tom meču postigao je Adnan Januzaj. Nekadašnji igrač Manchester Uniteda je oduševio fudbalsku javnost fantastičnim golom i pokazao da nije bez razloga dobio poziv za SP.

Već sutra Crvene đavole očekuje utakmica protiv Japana, a Roberto Martinez je saznao loše vijesti nakon današnjeg treninga. Naime, upravo je Januzaj morao ranije napustiti trening nakon što je dobio jedan udarac u koljeno i njegov nastup sutra je pod velikim znakom pitanja.

"Svi u timu se nadamo da se ne radi o nekoj ozbiljnoj povredi i da će Adnan Januzaj biti spreman. Dobio je udarac u koljeno, a nakon dodatnih pregleda znat ćemo hoće li igrati sutra. Što se tiče ostatka ekipe sve je u najboljem redu", poručio je Martinez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi