Nije mogao da izdrži: Witsel provocira Batshuayija na Twitteru

Nakon bizarne proslave gola

Nije mogao da izdrži: Witsel provocira Batshuayija na Twitteru

E. Čaušević

Belgija je sinoć savladala Englesku sa 1:0 i tako će s prvog mjesta ići u osminu finala Svjetskog prvenstva.

Belgijanci u osmini finala igraju protiv Japana, a za Roberta Martineza je najvažnije što je sinoć uspio odmoriti neke od svojih najvažnijih igrača. Crveni đavoli su došli do pobjede od 1:0 nakon fantastičnog gola Adnana Januzaja.

Ipak, u centru pažnje našao se Michy Batshuayi koji je želio na zanimljiv način proslaviti gol. On je htio još jednom loptu napucati u mrežu, ali se ona od stative odbija u glavu belgijskog napadača.

Batshuayi je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama, a nakon svega oglasio se i njegov saigrač Axel Witsel. On je poručio da je sada sve ok na relaciji Batshuayi-stativa.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Racku Jaja
E. Čaušević ocigledno ne zna sta znaci "provokacija"
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti