Problemi za Dinamo: Hajrović i Gojak još nisu otputovali

Modri gostuju Manchester Cityju

Problemi za Dinamo: Hajrović i Gojak još nisu otputovali

A. Čaušević

Dinamo Ligu šampiona nastavlja gostovanjem Manchester Cityju u okviru drugog kola grupe C. 

Ekspedicija Modrih će se danas zaputiti u Englesku, ali stvari za zagrebački klub ne idu kako je planirano.

Naime, Dinamo je iz Zagreba trebao poletiti u 10:15, ali je zbog tehničkih problema Croatian Airlinesa let otkazan za 12:15.

Inače, mjesta u avionu će biti za bh. reprezentativce Amera Gojaka i Izeta Hajrovića koji su preskočili dva posljednja duela zbog "odgojnih mjera" trenera Nenada Bjelice.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dinamo je ovu sezonu počeo na fantastičan način: pobjedom nad Atalantom s 4:0. Ipak gostovanje na Etihadu će za hrvatskog prvaka biti najveće iskušenje u posljednjih nekoliko godina.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Bjelica je pravi trener...ne dozvoljava da mu se ruši autoritet jer ako mu se to desi gubi konce i kontrolu nad ekipom. Prošle godine je isto ovako Petkovića ohladio kad je malo poletio..zna se tko šta radi i tko je za što odgovoran
2 0
Taceoni
Stati na loptu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi