Problemi za Dortmund, Reus vjerovatno propušta Tottenham

Prva zvijezda tima

Problemi za Dortmund, Reus vjerovatno propušta Tottenham

Njemački fudbaler i prva zvijezda Borussije Dortmund Marco Reus vjerovatno će propustiti susret protiv Tottenhama u osmini finala Lige šampiona.

Podsjetimo, on se nedavno povrijedio tokom susreta u DFB Pokalu protiv Werder Bremena te je izašao na poluvremenu. Zbog povrede je propustio meč u Bundesligi protiv Hoffenheima, a vjerovatno neće igrati ni protiv Tottenhama.

"Uskoro ćemo odlučiti, ali ne očekujem magičan oporavak do srijede", rekao je sportski direktor Milionera Michael Zorc.

Ova vijest svakako predstavlja veliki hendikep po Dortmund obzirom da se radi o igraču koji je prvi strijelac ekipe u Bundesligi jer je postigao 13 golova.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

S druge strane, pozitivne vijesti za njemačku ekipu leže u tome što je i Tottenham oslabljen jer neće igrati Harry Kane i Dele Alli.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi