Problemi za Neymara: Nakon Messija i Ronalda, i Brazilac se mora pojaviti na sudu
Brazilac će se morati pojaviti na sudu u Madridu

Sporan transfer iz Santosa u Barcelonu

Problemi za Neymara: Nakon Messija i Ronalda, i Brazilac se mora pojaviti na sudu

S. Pašalić

Nakon što su se Lionel Messi i Cristiano Ronaldo morali pojaviti na sudu zbog utaje poreza, čini se da će istu stvar morati napraviti i igrač PSG-a Neymar.

Riječ je o slučaju koji je pokrenut zbog transfera Brazilca iz Santosa u Barcelonu, a zvanična suma prelaska Neymara u katalonski klub nikada nije do kraja bila jasna.

Kako prenosi španska radio stanica Cadena SER nogometašu PSG-a je odbijena žalba u slučaju u kojem se tereti za finansijske i poreske malverzacije.

Tako će se Brazilac morati pojaviti na sudu u Madridu, a nakon što se povrijedio i saznao da će propustiti veći dio nastavka sezone Brazilac je tako dobio još jednu lošu vijest.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi