Panika u Barceloni: Lionel Messi se povrijedio nekoliko dana pred duel s Realom
Messi je u 70. minuti zadobio udarac u duelu protiv Valencije, ali je ostao na terenu do kraja meča kako bi pomogao saigračima

Mogao bi propustiti prvi od tri El Clasica

Panika u Barceloni: Lionel Messi se povrijedio nekoliko dana pred duel s Realom

E. Škorić

Lionel Messi je večeras s dva pogotka donio bod Barceloni protiv Valencije, koja je na Nou Campu čak povela 2:0.

Messi je prvo iz penala u prvom dijelu smanjio na 2:1, kasnije je postigao prekrasan pogodak na lukavu asistenciju Artura Vidala.

U 70. minuti argentinski čarobnjak je zadobio jedan udarac u unutaršnju stranu desnog bedra, pa mu se ukazivala pomoć. Odlučio je da do kraja odigra susret s Valencijom, no bilo je evidentno da nije bio na pravoj fizičkoj razini.

Messi do kraja nije mogao dati 100 posto sebe, trčkarao je uglavnom, a ova povreda je naravno zabrinula sve u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Već u srijedu od 21 sat Barcelona dočekuje Real Madrid u polufinalu Kupa kralja, a ova dva rivala će u narednih mjesec dana odigrati ukupno tri meča. Messi je upitan za srijedu, ali vrlo vjerovatno da će biti na raspolaganju Ernestu Valverdeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi