Problemi za novog trenera: Saigrači bijesni na Mesuta Ozila

Ima poseban tretman?

Problemi za novog trenera: Saigrači bijesni na Mesuta Ozila

Endin Čaušević

Pred Arsenalom ovog ljeta je mnogo posla, a prvi veliki izazov za londonski klub jeste novi trener s obzirom da nakon 22 godine klupu ovog kluba napušta Arsene Wenger.

Wenger je nedavno potvrdio da je ovo njegova posljednja sezona na Emiratesu, te da će nakon 22 godine napustiti Topnike i sreću potražiti u nekom drugom klubu. Pred Arsenalom je dosta posla ovog ljeta, a prvi izazov bit će pronalazak novog trenera.

Pored toga engleski mediji špekulišu da će biti promjena i što se tiče igračkog kadra, ali da pored svega čelnike brine situacija oko Mesuta Ozila. Navodno, saigrači u Arsenalu nisu baš zadovoljni tretmanom koji ima njemački reprezentativac na Emiratesu u odnosnu na njih.

U ovoj sezoni Ozil je propustio dosta utakmica jer je često tvrdio da je bolestan. Navodno, zbog toga je postao omražen kod saigrača koji vjeruju da Nijemac ima mogućnost da bira u kojim utakmicama želi igrati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko ovo bude istinita informacija jasno je da će pred novim trenerom biti više izazova nego što se može očekivati.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi