Problemi za Prosinečkog: Duljević izašao zbog povrede?

Još uvijek nema informacija iz kluba

Problemi za Prosinečkog: Duljević izašao zbog povrede?

Endin Čaušević

Fudbaleri Dynamo Dresdena trenutno igraju na domaćem terenu protiv Darmstadta uz okviru šestog kola njemačke Cvajte.

Od prve minute u ekipi Dresdena zaigrao je i bh. reprezentativac Haris Duljević, ali i povremeni bh. reprezentativac Dario Đumić. Ipak, ono što je zabrinulo navijače domaćeg tima jeste da je trener Walpurgis već na poluvremenu iz igre izveo Duljevića.

Bh. fudbaler je dobio nekoliko udaraca po nogama od igrača protivničke ekipe, ali u redovima Dresdena se nadaju da nije u pitanju neka teža povreda. Navodno, Duljević je izašao zbog nešto lakše povrede, te trener nije želio ništa rizikovati.

Međutim, nekih detaljnijih informacija iz Njemačke o eventualnoj povredi našeg reprezentativca još uvijek nema i nadamo se da nije u pitanju nikakva teža povreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi