Problemi za Rahimića: Ramović otkazao nastup

Mladost sutra dočekuje Rudar

Problemi za Rahimića: Ramović otkazao nastup

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja sutra će na svome stadionu u okviru 16.kola Premijer lige dočekati ekipu Rudara iz Prijedora. 

To će biti prilika da se izabranici Ibre Rahimića osvete za poraz u Prijedoru sa otvaranja Premijer lige, kada su visoko poraženi 3:0 u najlošijoj partiji dosadašnjeg toka prvenstva.

Stručni štab za sutrašnju utakmicu zbog crvenog kartona protiv Čelika u prošlom kolu neće moći računati na stopera Aladina Isakovića, a danas se strateg Mladosti na posljednjem treningu uoči sutrašnje utakmice susreo sa još jednim problemom.

Tokom cijele sedmice jedan od najboljih igrača u ovoj sezoni Sinan Ramović bio je uigravan u početnoj postavi, međutim danas se ovaj igrač požalio treneru na povredu zadnje lože te da ne želi rizikovati težu povredu u sutrašnjoj utakmici.

To se očito nije svidjelo Rahimiću, koji je prije treninga imao žučnu raspravu s Ramovićem jer mu je u posljednji tren poremetio pripremu za sutrašnju utakmicu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bez obzira na odsustvo Ramovića i Isakovića, svi u taboru kluba iz Doboja kod Kaknja se nadaju da će Mladost ubilježiti nova tri boda i dodatno se učvrstiti u sredini tabele.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.