Problemi za Romu pred meč protiv Atalante

De Rossi propušta utakmicu?

Problemi za Romu pred meč protiv Atalante

Trener Rome Luciano Spalletti našao se u problemima pred utakmicu 32. kola italijanske Serije A u kojoj njegova ekipa dočekuje Atalantu.

Roma je trenutno na drugoj poziciji na tabeli te priželjkuju kiks Juventusa kako bi se dodatno primakli lideru, a razlika između ove dvije ekipe trenutno iznosi četiri boda. Dakle, Roma naprosto mora da pobijedi u svim mečevima do kraja sezone te da se nada kiksu Juventusa.

Prva naredna prepreka je Atalanta, a na tom meču bi Spalletti trebao biti lišen usluga zamjenika kapitena Danielea De Rossija koji ima problema sa povredom članka.

De Rossi se navodno povrijedio na današnjem treningu te neće trenirati ni sutra, a da li će biti spreman za meč protiv Atalante, za sad nije poznato.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi