Roma se pojačava iz PSG-a?

Krychowiak želja Vučice

Roma se pojačava iz PSG-a?

Ekipa Rome bi naredne sezone mogla da bude jača za zvučno ime.

Radi se o veznom fudbaleru francuskog PSG-a Grzegorzu Krychowiaku koji je na meti nekoliko klubova iz Serije A. Već se ranije pisalo o tome da će Poljak napustiti PSG jer se nije snašao u ovom klubu, a u to vrijeme su se redale špekulacije o interesu Intera.

Ipak, čini se da bi Roma mogla da preotme pojačanje rivalu iz Serije A jer je Krychowiak u veoma dobrim odnosima sa nekadašnjim sportskim direktorom Seville i vjerovatno budućim sportskim direktorom Rome, Monchijem.

Podsjetimo, upravo Monchi je doveo Krychowiaka u Sevillu iz Reimsa 2014. godine, a čini se da bi njih dvojica ponovo mogli sklopiti dogovor. Poljski fudbaler je ove sezone upisao smo 19 nastupa za PSG u svim takmičenja, a jednim dijelom i zbog teške povrede koljena.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti