Hamšik: Možemo prestići Romu na tabeli

Jasan cilj Napolija

Hamšik: Možemo prestići Romu na tabeli

Kapiten Napolija Marek Hamšik smatra da njegova ekipa može da prestigne Romu na tabeli prije kraja sezone.

Napolitanci su prije dvije noći u gostima porazili direktnog rivala u borbi za Ligu šampiona, Lazio, sa visokih 3:0, a Hamšik je nakon meča bio veoma zadovoljan.

"Izborili smo se za tri veoma bitna boda protiv direktnog rivala u borbi za Ligu prvaka. Sada smo se učvrstili na trećem mjestu, imamo četiri boda manje od Rome. Bit će veoma teško, ai računamo na naše šanse da ih možemo prestići. Do kraja je ostalo još sedam mečeva, želimo uzeti što je više moguće bodova", rekao je Hamšik.

Napoli do kraja sezone igra domaće utakmice protiv Udinesea, Cagliarija i Fiorentine, dok će u gostima igrati protiv Sassuoloa, Intera, Torina i Sampdorije. S druge strane, Roma će ugostiti Atalantu, Lazio i Juventus, a gostovat će kod Pescare, Milana i Chieva.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi