Probudio se Palermo, Di Natale srušio Chievo

Odigrana četiri susreta talijanske Serije A

Probudio se Palermo, Di Natale srušio Chievo

Danas su od 15 sati na rasporedu bila četiri susreta 31. kola talijanske Serije A. Novi veoma važan trijumf upisao je Palermo.

Sampdoria je na svom terenu ugostila Palermo. Gosti su poveli u 35. minuti susreta, a strijelac je na asistenciju Miccolija bio Von Bergen. Samo osam minuta kasnije domaćin se vratio. Asistirao je Eder, a mrežu Palerma zatresao je Munari. 

Palermo je nastavak otvorio mnogo bolje. U 50. minuti susreta novu prednost gostima donio je Iličić nakon asistencije Arevala Riosa. Samo šest minuta kasnije svoju drugu asistenciju na susretu upisao je Miccoli, a strijelac je bio Garcija. 

Udinese je na svom terenu ugostio Chievo. Domaćin je poveo u 20. minuti susreta, a strijelac je bio Di Natale. Samo pet minuta kasnije isti igrač je donio dva gola prednosti Zebrama. Gosti su smanjili u 35. minuti. Asistirao je Hetemaj, a mrežu domaćina pogodio Papp.  Do trećeg gola Udinese je stigao u 85. minuti, a strijelac je bio Benatia. 

Na susretima Catania - Cagliari i Siena - Parma nije bilo golova.


UDI 1-0 CHI by Samu30000


UDI 2-0 CHI by Samu30000


SAM 0-1 PAL by Samu30000


SAM 1-1 PAL by Samu30000

Potražite više informacija na temu Serie A:


SAM 1-2 PAL by Samu30000


SAM 1-3 PAL by Samu30000


UDI 3-1 CHI by Samu30000

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.