Pročitajte sastav Milana za prijateljski meč sa Dortmundom

Montella kombinovao

Pročitajte sastav Milana za prijateljski meč sa Dortmundom

Milan i Borussia od 13:20 igraju meč International Champions Cupa u Kini, a poznati su i sastavi s kojim će ova dva tima istrčati na teren.

Oči svjetske javnosti uprte su u Rossonere, koji su ovog ljeta doveli desetoricu novih fudbalera. Ipak, na današnjoj utakmici protiv Dortmunda će debitovati tek neki od njih, dok neki nisu ni u konkurenciji, što je prilično razočaralo one koji su nestrpljivo čekali ovaj meč.

Trener Milana Vincenzo Montella kombinovao je sastav za utakmicu sa Dortmundom, a od prve minute će zaigrati: Storari; Abate, Paletta, Zapata, Rodriguez; Kessié, Mauri, Bonaventura; Borini, Bacca i Niang.

Na klupi su ostali: Donnarumma A., Donnarumma G., Antonelli, Gabbia, Gomez, Musacchio, Calhanoglu, Crociata, Sosa, Zanellato i Cutrone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druge strane, Borussia će nastupiti u sastavu: Weidenfeller, Zagadou, Bartra, Sokratis, Piszczek, Sahin, Castro, Rode, Aubameyang, Dembele i Pulisic.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti