Procurila informacija iz svlačionice: Poznata sudbina Emeryja?

Nije opravdao očekivanja

Procurila informacija iz svlačionice: Poznata sudbina Emeryja?

Unai Emery nije opravdao očekivanja u Paris Saint-Germainu i izvjesno je da će na kraju sezone napustiti francusku prijestolnicu.

Parižani su uoči sezone uložili veliki novac kako bi konačno napravili iskorak u Ligi prvaka, međutim u uvom takmičenju su zaustavljeni već u osmini finala, pa stoga ne čudi što u klubu vlada nezadovoljstvo.

Sve su glasnije špekulacije da će Emery spakovati kofere i nekom drugom prepustiti momčad, a da će do toga doći potvrdio je i fudbaler Paris Saint-Germaina Thomas Meunier.

"Moja pozicija u klubu? Čekam, dosta toga će se promijeniti u Parizu, počevši od trenera..."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mnoštvo fudbalskih trenera se spominje kao mogući Emeryjevi nasljednici, počevši od Allegrija, Ancelottija, pa sve do Simeonea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi