Procurio sastav Atalante za večeras: Je li ovo njihov najjači tim?

Sarajevo gostuje u Reggio Emiliji

Procurio sastav Atalante za večeras: Je li ovo njihov najjači tim?

Večeras će s početkom u 20:30 sati biti odigran prvi meč 2. pretkola Evropske lige u kojem će snage odmjeriti Atalanta i Sarajevo.

Nema sumnje, klub iz Bergama je apsolutni favorit kako u prvoj utakmici, tako i u dvomeču, a ako je vjerovati informacijama iz Italije, večeras će Gian Piero Gasperini na teren poslati najbolji sastav s kojim trenutno raspolaže.

Italijanski mediji su jučer pisali da zbog gripe neće igrati Iličić i Freuler, a u sastavu nije najavljen ni Zapata, koji je veliko ovoljetno pojačanje Atalante.

Međutim, svi ostali ključni fudbaleri Atalante poput Gomeza i golmana Berishe su najavljeni u prvih jedanaest, pa ostaje da se vidi hoće li biti nekih promjena uoči početka duela.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Halo ljudi ne prdite! Da dodju sa 4-tim timom prolaze. Nas fudbal "šklj" evropska klasa.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi