"Procurio" video Kazlagićevog dijeljenja pravde u derbiju 19. kola

Sloga u Simin Hanu savladala Olimpik

"Procurio" video Kazlagićevog dijeljenja pravde u derbiju 19. kola

Endin Čaušević

Fudbaleri Sloge iz Simin Hana proteklog vikenda su na domaćem terenu savladali sarajevski Olimpik (2:1) u derbiju 19. kola Prve lige FBiH.

Nakon utakmice u Simin Hanu na internetu se pojavio video u kojem su označene greške glavnog sudije Mirze Kazlagića na štetu Olimpika.

Pomenuti sudac i ranije je mnogo puta bio u centru pažnje zbog svog dijeljenja pravde, pa nije čudo što je ponovo njemu pripala glavna uloga. Pokušali smo kontaktirati i predsjednika Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine, Irfana Durića, ali on nije odgovarao na naše pozive.

U nastavku možete pogledati video koji se pojavio na internetu...

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir Dardagan
Koja prljava posla sarajevskih mešetara i medija,naravno,naviknuti smo na to,na videu je samo sporan prekršaj đonom igrača Sloge,ostalo je sve regularno,samo se brukate,ustvari,samo stvarate pritisak izvan zelenog terena,svjedok sam bio utakmice u Živinicama kada je Olimpik do gol u 93 minuti za 1:1, i tada ste pravili pritisak na sudiju konstantno za i poslije utamice iako je suđenje bio na vrhunskom nivou,pratim fudbal,nekad sam ga i igrao i nisam dugo zapamtio takvu korektnost ljudi u crnom da bi dan poslije osuli paljbu na čovjeka i drvljem i kamenjem,tada sam shvatio na što ste sve spremni...stidite se!!!
8 27
Gari Garinča
Cirkus Kolorado. Azmir Husić je jedno veliko zlo BH fudbala. Novac iz Amerike pere preko Sloge. Treba ga što prije eliminisat iz fudbala.
25 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti