Prodaja karata ne ide najbolje, Atalanta ima molbu za navijače

Uoči duela sa Sarajevom

Prodaja karata ne ide najbolje, Atalanta ima molbu za navijače

Sarajevo će sutra u Reggio Emiliji igrati utakmicu 2. pretkola Evropske lige protiv favorizovane Atalante koja će, ako ništa, poslužiti kao dobro iskustvo fudbalerima bordo kluba.

Kao što je već poznato, Atalanta svoje domaće evropske utakmice igra na stadionu Mapei koji ima kapacitet 23.000 sjedećih mjesta, a posljednje informacije iz Italije kažu da je do danas prodano 6.500 ulaznica. Prema nekim procjenama, utakmici bi trebalo prisustvovati 10-ak hiljada gledalaca.

Iz Atalante su putem zvanične stranice uputili i molbu navijačima da ne stoje na stepenicama tokom utakmice, te da ne pale pirotehniku kako bi se izbjegla kazna od UEFA-e.

Naravno, podršku na stadionu će imati i Sarajevo koje bi trebalo bodriti nekoliko stotina navijača.

Meč Atalante i Sarajeva igra se sutra (četvrtak) s početkom u 20:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

velez mo
SRETNO BORDO BIJELI
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi