Prodaja ulaznica za utakmicu BiH i Španije

Obavještenje za navijače

Prodaja ulaznica za utakmicu BiH i Španije

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će u nedjelju 29. maja u St. Galenu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Španije, koja je aktuelni prvak Evrope.

Ljubitelji fudbala u Švajcarskoj imaće priliku da na AFG Areni u St. Galenu prisustvuju još jednoj utakmici svjetske klase. Španiji će ovo biti treći susret u St. Galenu gdje su se u septembru 2011. sastali sa Čileom, a u maju 2012. godine protivnik im je bila Srbija.

Ovaj prijateljski meč organizuju agencija Matchworld Football SA i FC St. Gallen Event AG.

Pretprodaja ulaznica počinje u subotu, 19. marta 2016. u 10 sati.

Cijene ulaznica za utakmicu Španija-Bosna i Hercegovina se kreću od 49 do 119 CHF, a mogu se naručiti:

Putem linka www.starticket.ch

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Starticket telefonske linije: 0900 325 325 (1,19 CHF/min za Švajcarsku)

Napomena: Ulaznice za tribine za ovaj meč neće se moći kupiti preko FC St. Gallen. Klub vrši prodaju isključivo VIP ulaznica putem maila [email protected] ili putem telefonske linije 071/314 14 44.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti