Prokletstvo Luisa Suareza ne prestaje, a traje od septembra 2015. godine

Ne može zabiti gol u gostima

Prokletstvo Luisa Suareza ne prestaje, a traje od septembra 2015. godine

E. Škorić

Barcelona želi prvi put nakon 2015. godine osvojiti Ligu prvaka, a u novu sezonu krenula je remijem u Dortmundu protiv Borussije (0:0).

Barca je izvukla bod na teškom gostovanju, prije svega zahvaljujući Ter Stegenu koji je u 57. minuti zaustavio Marac Reusa s bijele tačke.

Lionel Messi je zaigrao od 59. minute i on je na kraju imao priliku, ali je u posljednji čas izblokiran.

Napad Katalonaca od prve minute predvodio je Luis Suarez, koji se oporavio od povrede, a kako je meč završen bez golova, to znači da je njegovo prokletstvo nastavljeno.

Sezona 2014/15 je posljednja u kojoj je Suarez zabio gol u Ligi prvaka na gostovanju. Tada je postigao gol na Olimpicu, ali onda je uslijedila užasna serija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na posljednjih 10 gostovanja u Ligi prvaka Suarez nije postigao gol. Barca je igrala protiv BATE-a, Arsenala, Atletica, Moenchengladbacha, Cityja, Celtica, PSG-a, Juventusa, Sportinga, Olympiakosa, opet s Juveom, Chelseaja, Rome, Spursa, Intera, Lyon, Uniteda, Liverpoola i večeras Borussije.

Od septembra 2015. godine Suarez čeka na gol u gostima u Ligi prvaka...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lega
Zelim da ti ****m mater
0 1
teddy sheringham
Nije 10. 19.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi