"Prolazio sam pored Keanea u tunelu, a on mi je rekao da odje*em jer ide u rat protiv Arsenala"
Keane nije bio prijateljski raspoložen prema protivnicima

Bivši igrač Arsenala otkrio kakav je pristup Roy Keane imao u derbijima

"Prolazio sam pored Keanea u tunelu, a on mi je rekao da odje*em jer ide u rat protiv Arsenala"

S. Pašalić

Manchester United i Liverpool su u nedjelju na Old Traffordu odigrali derbi koji je na kraju završio rezultatom 1:1.

Navijači Crvenih đavola su mogli biti zadovoljni sa načinom na koji je njihov tim odigrao protiv Redsa koji su do tog meča upisali sve pobjede u Premier ligi.

Ipak, bivšem igraču Uniteda, Royu Keanu se nije svidjela situacija prije početka meča gdje se nekoliko igrača oba tima srdačno pozdravilo u tunelu prije izlaska na teren.

Nekadašnji igrač Arsenala, Steve Sidwell je otkrio kako je Keane u vrijeme dok je igrao imao potpuno drugačiji pristup, a to je osjetio na svojoj koži.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidim šta Roy Keane govori. Sjećam se da sam bio u Arsenalu kad sam bio u omladinskom sistemu. Bio sam na Highburyju uoči početka meča, a on mi je rekao da odje*em jer on ide u rat protiv Arsenala."

"Bio je to tijesan tunel i pomislio sam: 'ok', ali sad kad se osvrnem na to znam šta mu to znači. Izlazili su tamo i bili su ljuti rivali", rekao je Sidwell.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti