Promašaj Ingsa iz 86. minute pokazuje koliko je Liverpool danas imao sreće
Ings nije uspio postići gol za 2:2

Redsi su lako mogli ostati bez pobjede

Promašaj Ingsa iz 86. minute pokazuje koliko je Liverpool danas imao sreće

S. Pašalić

Liverpool je danas uz dosta sreće stigao do pobjede protiv Southamptona u gostima rezultatom 2:1.

Redsi su poveli sjajnim golom Manea u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, a zatim je Firmino u 71. minuti pogodio za 2:0.

Southampton je imao svoje prilike prije drugog gola Liverpoola, a imao ih je i nakon toga. U 83. minuti domaći su uspjeli smanjiti na 2:1 kada je Ings pogodio nakon velike greške golmana Adriana.

Samo tri minute kasnije isti igrač je imao stopostotnu šansu da donese izjednačenje Southamptonu, ali je promašio loptu i gosti su na kraj uspjeli slaviti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
jel isto liverpul imao sreće kad su promašili Salah i firmino 1:1 sa golmanom?Novinarčiću pogledaj utakmicu pa onda piši !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi