Ko će na gol Liverpoola?
(Foto: EPA)

Redsi između dvojice

Ko će na gol Liverpoola?

M. Šljivak

Liverpool ima ogromnih problema sa povredama golmana na početku sezone.

Prvo se u uvodnom meču sezone protiv Norwicha povrijedio prvi golman Alisson Becker, a i rezervni Adrian je pod velikim znakom pitanja nakon što ga je u slavlju povrijedio navijač.

Tako se Jurgen Klopp našao u ogromnim problemima, a na gol protiv Southamptona sutra bi mogao stati 20-godišnji Irac Caoimhin Kelleher.

Radi se o talentovanom čuvaru mreže koji još uvijek nije imao šansu da debituje na velikoj sceni, ali ti mu se sutra san mogao ostvariti.

"Caoimhin je dječak zbog kojeg smo svi jako sretni. Trenira, ali nije još stoposto spreman. Danas će odraditi trening i vidjet ćemo.", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dobre vijesti su međutim da se Adrian osjeća bolje, ali teško da će Klopp išta rizikovati sa stavljanjem na gol iskusnog Španca.

Šansu čeka i veteran Andy Lonergan koji je potpisao kratkoročni ugovor sa Redsima, a ovaj 35-godišnjak je ranije branio za Preston, Leeds i Bolton.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dadopd
Dnas komotno mogu igrati bez golmana posto ce napadaci odradi svoj posao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi