Promašaj iz 94. minute bi mogao presuditi Cardiffu i poslati ga u Championship

Brighton sada ima veliku priliku

Promašaj iz 94. minute bi mogao presuditi Cardiffu i poslati ga u Championship

S. Pašalić

Cardiff je danas poražen na gostovanju kod Fulhama rezultatom 1:0.

Gosti su protiv Fulhama koji je već ispao iz lige tražili pobjedu koja bi njima pomogla u nastojanjima da osiguraju opstanak u Premier ligi.

Cardiff je više napadao i imao više šuteva u okvir gola, ali je Fulham na kraju stigao do pobjede koja im ništa ne znači.

Nakon ovog poraza Cardiff je ostao na 18. mjestu sa 31. bodom te će Brighton koji se nalazi na 17. mjestu eventualnom pobjedom protiv Newcastlea imati priliku da pobjegne na šest bodova prednosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sean Morrison je u 94. minuti ipak mogao donijeti bod Cardiffu kada se našao u sjajnoj prilici, ali je očajno pucao i Fulham je ipak stigao do pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije