Dešava se i najboljima

Promašaj karijere Kyliana Mbappea

3

Komentari (3)

GigantMostarski
Dobar ali malo precjenjen igrac. Cim njemu majka odlucuje o karijeri, bit ce iduci Rabiot. Haver koji ce doc u Real i nestat s radara. Zivi bili pa vidili. Nek se drzi Francuske lige. Cak sam procito negdje da ce ga pokusat PSG zadrzat tako sto ce mu ponudit 40 MIL € GODISNJE!!!!
opasni12
Mogu ti reci samo da sramotiš grad Mostar sa ovakvim komentarima!
GigantMostarski
Kad bi ti reko koliko me boli K koga sramotim, zaprepastio bi se. Razmazen igrac koji vec s 19 godina ulazu u otvoren sukob s trenerom jer ga je zamjeno i jer je htio drugom priliku dat. Takva smeća od igraca nikad necu postovat, a on je smeće od osobe. Kraj priče lafe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti