Zvijezda 09 se zahvalila Bošnjakoviću i odmah predstavila novog trenera

Premijerligaš angažovao novog šefa struke

Zvijezda 09 se zahvalila Bošnjakoviću i odmah predstavila novog trenera · Zvanično

FK Zvijezda 09 je u svojoj prvoj sezoni u Premijer ligi BiH uspio izboriti opstanak u eliti, a dosta zasluga za to ima i trener Milenko Bošnjaković.

Bošnjaković je ekipu Zvijezde 09 vodio u zadnjem dijelu sezone, ali klub nije uspio dogovoriti nastavak saradnje sa ovim stručnjakom.

Tako je danas Zvijezda 09 potvrdila da Bošnjaković napušta ekipu, te se ovom stručnjaku zahvalila na svemu.

Nedugo nakon što je objavljeno da Bošnjaković više nije trener Zvijezde 09, klub iz Etno sela Stanišići je predstavio novog šefa struke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Riječ je o Borisu Saviću, doskorašnjem treneru Jedinstva iz Žeravice. Inače, Savić je Jedinstvo uspio uvesti iz Druge u Prvu ligu RS, a čini se da će se sada okušati i u Premijer ligi.

Savić je u prošlosti radio u omladinskom pogonu Zemuna, a jedno vrijeme je proveo i u dalekoj Kini. Ovaj mladi stručnjak je kao fudbaler bio član Borca, Laktaša, Rudara iz Prijedora, Rada i još nekolicine klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije