Promijenjen termin odigravanja susreta Radnički - Orašje

U petak umjesto u suboru

Promijenjen termin odigravanja susreta Radnički - Orašje

A. Beganović

Susret 13. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine između Radničkog i Orašja biće odigran u petak.

Prema rasporedu takmičenja Prve lige Federacije BiH za jesenji dio takmičarske sezone 2015/2016, utakmica 13. kola Prve lige FBiH između Radničkog Orašje trebala se odigrati u subotu 31. oktobra.2015. godine na stadionu Jošik u Lukavcu.

 

Međutim, Radnički je podnio zahtjev za promjenu termina navedene utakmice, te da se navedena utakmica umjesto u subotu 31. oktobra 2015. godne odigra u petak 30. oktobra 2015. godine sa početkom u 13:30 sati, zbog nastupa u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

Orašje je dostavilo pismenu saglasnost u kojoj navodi da se slaže sa promjenom termina utakmice, pa je shodno Propozicijama i Pravilnikom o takmičenju, Komisija je utvrdila da su ispoštovane sve potrebne procedure te nema smetnji za donošenje odluke o promjeni termina utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.