4

Komentari (4)

Nedim.
Na ovakvim terenima ništa lijepo ne možemo vidjeti,samo postoji mogućnost za neke ozlijede.Utakmica je mogla da se prolongira.Uslovi su katastrofalni i krajnje vrijeme bi bilo da savez povede računa o terenima u našoj državi.
Klicko
Jedini pravi velikan iz Tuzle je Tuzla City.Ovi amateri(sloboda)u drugu ligu treba protjerati
Realist
HahahahahahahahahahajhahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahhahHahahhahahahHahahahahahahahahauauahahahauauuauauUauauauauauauauauauauhahahaahauauhahahahhhahhhhahahahhahahahaahhahahahhahahhahahahahahhahahahahhahaauhahauauauauauauuauauauauahuaauuaauuauauauauuauauauauauuauuauauahhahaahhahhahahjahahahahahhahahahahahahahhahahahahha. Kao prvo tuzla nije iz tuzle nego jr to Sloga iz Siminog hana. A ko kr tu gazda dovoljno govori cinjenica da tuzla prosle sezone mora zadnje tri utakmice igrat u ja mislim Banovicima a sloboda na Tusnju.
Dino0
Hajde ba šuti nema te ni svoje pjesme AhAhhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.