Pronašao i kuću u Liverpoolu: Redsima definitivno stiže veliko pojačanje

Bayern pustio veznjaka

Pronašao i kuću u Liverpoolu: Redsima definitivno stiže veliko pojačanje

E. Škorić

Prema pisanju dobro obaviještenih pojedinih engleskih novinara, Thiago Alcantara je novi član Liverpoola.

Dugo su pregovarali Bayern i Liverpool, na kraju je dogovor postignut i veznjak će potpisati ugovor na četiri godine.

Igrač je već najavio dolazak u Englesku nekima od svojih saigrača u Bayernu, te je navodno već pronašao kuću u kojoj će boraviti tokom nastupa za Liverpool.

Sada ostaje još da se sve to stavi na papir, da igrač potpiše ugovor s Liverpoolom, a nije poznato koliko će na kraju engleski prvak platiti Nijemcima kao obeštećenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Alcantara je član Bayerna od 2013. godine kada je stigao iz Barcelone, a pored Liverpoola želio ga je i PSG. Bayern je tražio 30, Jurgen Klopp nudio 25 miliona eura, no očito su pronašli zajednički jezik.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi