Propali Realov nogometaš se oženio, ni slutio nije da će preko noći postati milijarder

Promijenila mu život

Propali Realov nogometaš se oženio, ni slutio nije da će preko noći postati milijarder

Edmir Škorić

Sergio Carrallo ima 27 godina, a nogometnu karijeru koja i nije bog zna kakva počeo je da gradi ui Real Madridu.

Navijači Reala, čak ni oni najzagriženiji ne sjećaju se Carralla, bivšeg veznjaka njihovog tima. No, njemu nogomet nije bio najvažnija sporedna stvar na svijetu već doslovno sporedna. Oženio se sa 18 godina starijom ženom, britanskom manekenkomCaroline Stanbury (45).

U julu 2013. godine je Carrallo prešao u Real Madrid C iz 19 ekipe španskog velikana, ali je u januaru 2015. godine otišao u nepoznati UB Conquense. Poslije samo nekoliko mjeseci je otpušten, a u februaru 2016. godine je potpisao neočekivano za klub Breidablik sa Islanda.

Ni ta nordijska avantura nije bila uspješna, pa je koji mjesec kasnije te 2016. godine otišao u Sjedinjene Američke Države. Igrao je za MB Mutiny i New York Cosmos B, ali je 2018. godine shvatio da je sve uzalud, pa je okončao karijeru.

Taj trenutak promijenit će mu život. Upoznao je u Los Angelesu današnju suprugu Caroline. On je u LA-u studirao online marketing, kada je upoznao buduću suprugu. Vjenčali su se, a bivši nogometaš je preko noći tako postao milijarder.

Oglasi

Caroline Stanbury poznata je glumica i TV zvijezda iz Velike Britanije, koja je dio bogate porodice. Osim toga, bila je u braku čak 18 godina s turskim tajkunom Cemom Habibom. Ali Carrallu sve to nije bilo važno, između njih je ljubav na prvi pogled, kaže.

"Otkad smo se upoznali, nismo se rastajali. Mi smo srodne duše. Otac mi je rekao da će mi dati sav novac svijeta ako se rastanemo, a majka je počela plakati kada je saznala za našu vezu. Ali na kraju su je upoznali i sada je vole kao kćer svoju kćer", rekao je Sergio Carrallo, prenosi Mundo Deportivo.



Njih dvoje su se preselili u Dubai, gdje bivši nogometaš vodi život šeika. Radi u nekretninama, putuje helikopterom i privatnim avionom, ima dom iz snova i garažu s automobilima vrijednu nekoliko miliona eura.

Ma koga briga za nogomet...

Oglasi

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti