Alaba u Realu zarađuje 12 miliona, ali ima neobičan stil oblačenja: Kroos ga je javno ismijao

Nijemac se nije suzdrzao

Alaba u Realu zarađuje 12 miliona, ali ima neobičan stil oblačenja: Kroos ga je javno ismijao

Admin Čaušević

Kada igrate u Real Madridu i imate milione pratitelja prilikom svake objave na društvenim mrežama neophodno je obratiti pažnju na svaki detalj.

David Alaba je prije nekoliko dana objavio dvije fotografije na Instagramu te izazvao reakciju većine saigrača iz madridskog velikana.

Austrijski defanzivac se fotografisao u vrtu uz citat iz Biblije koji glasi: "Hodajte vjerom, a ne pogledom".

Dok je većina saigača iz svlačionice ostavila pozitivne komentare sa raznim emoticonima, Toni Kroos je otišao korak dalje.

Kada je vidio šta je obukao Kroos se nije uspio sudržati, a da ne ismije Alabu s kojim je nekad igrao u Bayernu, a sada u Realu.

"Odmah da si vratio papuče mog djeda", napisao je Kroos. Uslijedila je i Alabina reakcija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne mogu ovo više trpiti, potakačiti ću te na treningu", naveo je 29-godišnjak u odgovoru.

Inače, Alaba i Kroos su ponovo saigrači postali prošlog ljeta kada je Austrijanac stigao besplatno potpisavaši petogodišnji ugovor s Kraljevima vrijedan 12 miliona po sezoni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
A vidi berača pamuka ????
5 13
Goran86
U cemu je problem sto krpe vrijede 10 000 ojra.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi