Prosinečki i Marinović prozivaju u ponedjeljak: Ko će dobiti poziv za naredne akcije?

Zakazana press konferencija

Prosinečki i Marinović prozivaju u ponedjeljak: Ko će dobiti poziv za naredne akcije?

S. Mlaćo

Selektori A reprezentacije BiH Robert Prosinečki  i U-21 Vinko Marinović održaće zajedničku konferenciju za novinare u ponedjeljak, 23. septembra 2019. godine u 12 sati, u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu (Bulevar Meše Selimovića 95).

Prosinečki i Marinović će na konferenciji zvanično saopštiti imena igrača za oktobarske kvalifikacione utakmice „A“ tima sa Finskom i Grčkom za plasman na EURO 2020, odnosno U-21 selekcije sa Njemačkom za EURO 2021.

Podsjetimo, A selekcija je poražena od Armenije sa 4:2 8. septembra, te su naše šanse za odlazak na EP sada veoma male.

Selektor Prosinečki je odlučio da podnese ostavku nakon meča u Armeniji, no kasnije je dobio podršku članova Izvršnog odbora.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mlada reprezentacija nakon dva odigrana kola na svom kontu ima četiri boda.

Savladali smo Moldaviju 4:0, a zatim remizirali protiv Belgije (0:0).

Top Komentari

Mica
Izbacit 3 golmana pirica,zukanovica,bajica,cimerota,sunjica,hadjica,milosevica i todorovica.Pozvat Hajrovica,vrancica,memisevica,demirovica,djumica i Kodru.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi