Prosinečki izdiktirao novinarima početni sastav za Grčku!

Poznato ko igra

Prosinečki izdiktirao novinarima početni sastav za Grčku!

E. Škorić

Selektor BiH Rober Prosinečki izdiktirao je večeras novinarima u Zenici početnih 11 za Grčku.

"Bit će sigurno četiri promjene u odnosu na Armeniju. Oni će ući da osvježe i da daju doprinos. Ne radim to jer je neko zakazao, naprotiv, to su neke taktičke promjene", kazao je Selektor, pa je izdiktirao sastav:

"Igrat će Bičakčić, Šunjić, Zukanović i Kolašinac, Pjanić, Bešić, Cimirot, Duljević, Džeko i Višća", kazao je Robi, pa dodao:

"Nemam taj problem, spremni smo za tu utakmicu. Optimist sam i to veliki, jer mislim da imam odličnu generaciju, odlične igrače i vjerujem da smo stvarno dobri. To mora da bude velika reprezentacija ko dođe ovdje i kaže da će nas dobiti".

Iako to selektor nije naglasio, pretpostavljamo da će na golu biti Ibrahim Šehić.

Top Komentari

Mahir
trebao je samo Todorović na desnog beka i tjt al i ovako ih uzimamo
8 2
Alkma
Hajrovica treba pozvati on je prodoran zna prelomiti utakmicu konkretan je u zavrsnici
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi