Selektor pred put u Tursku

Prosinečki: Kolašinac nam nije poremetio planove

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u Rizeu odigrati prijateljski meč protiv selekcije Turske.

Selektor Robert Prosinečki se pred put na ovaj meč obratio novinarima, a istakao je kako neće biti opuštanja, iako se radi o prijateljskom duelu.

"Iako je meč sa Turskoj prijateljskog karaktera, rezultat nam je uvijek važan i neće biti opuštanja. Priliku će dobiti mnogo igrača, a očekivanja su uvijek visoka. Naravno, važniji nam je onaj meč sa Sjevernom Irskom na Grbavici jer se on ipak igra za bodove, ali ni ovaj protiv Turske nije nevažan", rekao je Prosinečki, te se dotakao situacije oko Kolašinca koji, ipak, neće konkurisati za predstojeće utakmice:

"Nedolazak Kolašinca nam nije poremetio planove jer ga prvobitno nisam ni zvao. Dečko nije igrao tri mjeseca, a iz Arsenala su zamolili da ga poštedimo i to je OK. I nama je u cilju da što prije bude 100% spreman".

Atmosfera pred put je odlična, a selektor je istakao i da je jako sretan jer su mu skoro svi igrači na raspolaganju (nema Bičakčića samo).

Top Komentari

MirzaBarucic
zHiku Robija jarane, otek'o k'o bubreg u mlijeku.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi